+420 778 529 710 info@infrasol.cz
Infrasol Fólie – jasná volba kvality pro solární, termální, bezpečnostní, privátní, autofólie a fólie na ochranu laku
O NÁS
AUTO FÓLIE

FÓLIE NA BUDOVY

FÓLIE NA KAROSERIE

PRO PARTNERY

PRO HOSTY

KONTAKT

PROČ INFRASOL

TECHNOLOGIE
„PŘED A PO“ INSTALACI

GALERIE

Majitelé veteránů i ti kteří chtějí ochránit a zvýraznit lak svého miláčka mají možnost při použití fólie Maximus

Naprosto nečekaná změna ve vzhledu staršího laku na voze nebo i motocyklu

Fólie na karoserie Infrasol Maximus umí změnit vzhled Vašeho vozu k nepoznání! Mnoho lidí si může myslet, že fotografie zachycující tyto neuvěřitelné změny jsou „přikrášlené“. Tak tomu ale skutečně není, a naši specializovaní partneři jsou připraveni Vám to i dokázat!

Lak jako nový

Infrasol Maximus fólie Vám změní vzhled vozu k nepoznání

Čeho si klienti po instalaci naší čiré ochranné fólie na karoserie Infrasol Maximum všimnou okamžitě? Je to naprosto zlepšený vzhled laku.

I když hlavní účel této fólie je v ochraně laku a karoserie před budoucím poškození, Infrasol Maximus Vám starší vyšisovaný lak vyšperkuje na maximum!

Za posledních 5 let si tuto fólii oblíbili také majitelé veteránů a drahých motocyklů a to nejenom pro schopnost ochránit lak a karoserii před dalším poškozením, ale právě také pro zvýraznění svého původního laku.

Vysoce lesklá fólie na ochranu laku Infrasol Maximus je stále více populární v komunitě majitelů starších aut a motorek

Maximální lesk naší čiré fólie Infrasol Maximus na karoserie pomůže nejenom ochránit poškození laku a karoserie do budoucna, ale karoserie hned vypadá jako s novým lakem! I když se může zdát, že je fólie červená, není tomu tak. INFRASOL PPF Maximus fólie je naprosto průzračná, bez jakéhokoliv zabarvení, ale vždy maximálně zvýrazní barvu, na kterou je nainstalována