+420 778 529 710 info@infrasol.cz
Infrasol Fólie – jasná volba kvality pro solární, termální, bezpečnostní, privátní, autofólie a fólie na ochranu laku
O NÁS

AUTO FÓLIE

FÓLIE NA BUDOVY

FÓLIE NA KAROSERIE

PRO PARTNERY

PRO HOSTY

KONTAKT

Solární Fólie
Termální Fólie
Bezpečnostní Fólie
Privátní Fólie
Proč Infrasol

Proti Krádeži

Ochrana života

Veřejné Nepokoje

Katastrofy

Exploze

Galerie

Infrasol bezpečnostní fólie dodají jistou ochranu osob a majetku během nečekaných přírodních katastrof zpevněním skla

Bezpečnostní Fólie INFRASOL zaručují nejefektivnější ochranu proti vážným zraněním od rozbitého skla v případě přírodních katastrof

I když Česká republika do značné míry nepatří do oblasti obvyklých výskytů hurikánů jiné možné přírodních katastrofy jako jsou záplavy, nám už zas tak neznáme nejsou. Je určitě dobré vědět, že i v této oblasti jsou naše bezpečnostní fólie velikou výhodou

Folie na okna budov (folie na sklo) nebo též známé jako okenní fólie, najdete i na našem novém webu, kde jsou informace prezentovány i audiovizuální formou.

Na webu naleznete také stránky bezpečnostní folie a ochranné folie na sklo.

Bariéra o 300% pevnější

Když si příroda usmyslí dělat potíže, ochrana před ostrými střepy rozbitého skla kolem nás, je vždy důležitá

Ti z Vás, kteří již prožili hrůzy záplav jistě ví, že při mírných záplavách, které jsou očekávané, je možno udělat několik opatření, která více či méně mohou zmírnit příchozí škody. Naše bezpečnostní fólie svou konstrukcí nejenom zpevní samotné sklo proti prasknutí a to o 300 %, ale v případě rozbití skla, se většina úlomků skla drží pevně na fólii. Tím se sníží nejenom doba potřebná na úklid po povodních, ale také se tím efektivně sníží možné riziko úrazů od malých kousků skla.

Mnozí z Vás si mohou vybavit z médií reportáže o přípravách před příchodem hurikánu (např. na Floridě), kde lidé ve spěchu podlepují skla oken lepícími páskami. Alespoň ti lidé, kteří nemají nainstalovány bezpečnostní fólie tak musí podpořit obyčejné sklo před rozbitím. Během silného větru se totiž do vzduchu dostanou všemožné malé objekty, které mohou nadělat mnoho škod. Jejich rychlost je totiž tak velká, že se blíží kulce vystřelené ze zbraně.

Jelikož se i obyčejné sklo po nainstalování naší bezpečnostní fólie stane několika násobně odolnější proti prasknutí, tato nutnost podlepovat málo funkční lepicí páskou odpadá.

Díky bezpečnostním fóliím INFRASOL, se můžete snadno připravit na možné nebezpečí v případě vodních záplav a jiných neočekávaných přírodních kalamit.

Ochrana osob před zraněním ostrými střepy rozbitého skla, je vždy důležitá a v dobách nečekaných přírodních katastrof

Naše bezpečnostní fólie byla intenzivně testována v oblastech kde časté záplavy nebo hurikány umí nadělat hodně škody. Snímek je z Floridy kde jsme obdrželi certifikát ANSI 97.1 (Flying Objects Impact Fest Certification) na naše bezpečnostní fólie jako ochrana proti volně létajícím předmětům, kterých je během záplav a hurikánů vždy dostatek. Při testování fólie jsou kusy dřeva (4×4 palců) vystřelovány speciálním „kanónem“ do skel různých tlouštěk.

Po povodních a hurikánech je nejtěžší a nejnebezpečnější uklidit i ty nejmenší ostré střepy skla

Po záplavách a jiných přírodních neštěstích vždy zůstává spoušť, kterou je nutno co nejdříve odstranit. To poslední co v takové chvíli lidé potřebují, je úklid rozbitého skla. Věřte tomu, že i sotva viditelné střepinky skla se umí i týdny po úklidu postarat o nepříjemné zranění.